Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Табачник скасував підсумковий моніторинг знань учнів

Влада 3928 переглядів

Опубліковано - 30.03.2010 12:28 | Всі новини | Версія для друку

Табачник скасував підсумковий моніторинг знань учнів
Табачник скасував підсумковий моніторинг знань учнів
Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник в понеділок, 29 березня, своїм наказом скасував наказ Міносвіти від 28 жовтня 2009 року, яким вводилася обов’язкова перевірка навчальних досягнень учнів 3-х, 5-8-х і 10-х класів середньої школи.

Про це йдеться в наказі № 267, підписаному міністром і поширеному серед співробітників відомства в понеділок.

Як сказано в тексті наказу, він прийнятий, "щоб уникнути перевантаження школярів загальноосвітніх навчальних закладів в період завершення навчального року та з огляду на незадовільний рівень підготовки дослідження з вивчення рівня навчальних досягнень учнів загальноосвітніх навчальних закладів з української мови, математики та історії України".

Цим наказом скасовується наказ № 985 Про вивчення рівня знань учнів загальноосвітніх навчальних закладів з української мови, математики та історії України екс-міністра Івана Вакарчука від 28 жовтня 2009 року, яким вводилася обов'язкова перевірка навчальних досягнень учнів 3-х, 5-8-х і 10-х класів середньої школи.

Своїм наказом Табачник також доручив Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти "вивчити питання про проведення вищезгаданого дослідження (з вивчення рівня навчальних досягнень учнів загальноосвітніх навчальних закладів з української мови, математики та історії України) у 2010-2011 навчальному році".

Текст наказу прес-службою міністерства не поширювався.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.