Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали називають вимоги БЮТівців ультиматумом

Влада 3713 переглядів

Опубліковано - 1.04.2010 21:09 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали називають вимоги БЮТівців ультиматумом
Регіонали називають вимоги БЮТівців ультиматумом
Партія регіонів не сприймає ультимативний підхід БЮТ до перерозподілу посад в парламентських Комітетах.

Про це заявив Голова парламентської фракції ПР Олександр Єфремов.

- У нас постійно проходять консультації з цього питання, але БЮТ розмовляє з нами мовою ультиматумів. Вони хочуть, щоб ми зробили все те, що вони вимагають. Вони говорять: «Дайте нам ті і ті комітети».

Ми такий підхід прийняти не можемо. Конструктивні переговори в такій тональності не ведуться, але якби опозиція прийшла до нас з пропозиціями в дусі «ми вам віддаємо такий комітет, а ви нам віддаєте такий», ми готові це розглядати», - підкреслив політик.

По словах Єфремова опозиція претендує на 6 парламентських комітетів, зокрема - по питаннях регламенту, свободи слова і правосуддя. Він відзначив, що на даний момент вакантною є лише посада голови комітету з питань свободи слова і інформації, яку Партія регіонів готова віддати опозиції в обмін на інший комітет.

Єфремов також сказав, що в найближчому часі готовий написати заяву про складання з себе повноважень Голови регламентного комітету у зв'язку з поєднанням ним посад голови комітету і розділу фракції, що заборонене законодавством: «Я готовий написати відповідну заяву, тому що не збираюся порушувати закон. На вакантне місце у нас вже є кандидатура - це Олена Бондаренко, член нашої фракції».

При цьому політик підкреслив, що Партія регіонів готова віддати опозиції цей комітет, «якщо опозиція вестиме з нами переговори конструктивно і в іншій тональності».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.