Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров обіцяє програму уряду за два тижні

Влада 3538 переглядів

Опубліковано - 2.04.2010 15:12 | Всі новини | Версія для друку

Азаров обіцяє програму уряду за два тижні
Азаров обіцяє програму уряду за два тижні
Урядовий комітет з питань реформ дав два тижні профільним міністерствам на доопрацювання проекту Програми діяльності Кабінету Міністрів.

Про це Прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив сьогодні на брифінгу за результатами засідання Урядового комітету з питань реформ.

За його словами, сьогодні Комітет розглянув перший варіант. Відбулось змістовне обговорення, висловлені зауваження і пропозиції, сформульовані завдання міністерствам і відомствам на серйозне доопрацьовування Програми.

«Відводиться тиждень кожному міністру для вдосконалення і уточнення своєї частини Програми, а потім ще тиждень віце-прем’єр-міністрам на її зведення. Думаю, що через два тижні програму розгляне і затвердить спочатку Урядовий комітет, а потім і Кабінет Міністрів», - повідомив Азаров.

Прем'єр-міністр зазначив, що зараз перед Урядом стоїть завдання розробити якісно новий документ, який став би путівником для Уряду на шляху стабілізації економіки та проведення системних реформ в державі: «Програма має носити якісно інший характер, ніж ті, які раніше Урядами декларувалися, але не забезпечили корінних змін нашої економіки».

Глава уряду вважає, що Програма діяльності Кабінету Міністрів повинна відповідати на головні питання: як стабілізувати роботу економіки, як подолати кризу і вийти на докризовий, 2007 року, рівень розвитку національної економіки і які реформи повинні бути здійснені в Україні для забезпечення високих темпів розвитку, а також які мають бути створені умови, щоб забезпечити модернізацію економіки і перехід до нового постіндустріального укладу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.