Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кінці у воду. Зник начальник столичного управління комунальної власності

Скандал 4181 перегляд

Опубліковано - 13.04.2010 11:43 | Всі новини | Версія для друку

Начальник Головного управління комунальної власності Анатолій Чуб
Начальник Головного управління комунальної власності Анатолій Чуб
Начальник Головного управління комунальної власності Анатолій Чуб як крізь землю провалився. У приймальні управління кажуть, що начальника немає на роботі кілька днів.

За інформацією "Сєгодня", він, нібито, може бути оголошений у розшук і навіть арештований через зниклі документи про приватизацію у Києві за 2006-2010 роки.

У комісії з комунальної власності Київради також кажуть, що Чуба ніде немає.

За словами голови комісії регіонала Володимира Дейнеки, він не може зв'язатися з Чубом вже кілька днів, а голова фракції БЮТ Тетяна Меліхова припускає, що зникнення прямо зв'язане зі зниклими документами.

"Ми направили депутатський запит, але поки не одержали відповіді. А замість відповіді зник сам Чуб. Я не думаю, що це випадковість", - сказала вона.

Міліція інформації про зникнення поки що не коментує.

Як відомо, Чуб є членом Постiйної комiсiя Київради з питань власності та начальником управління комунальної власності, які, власне і займаються питаннями приватизації столичного майна.

Як повідомлялося раніше, наприкінці березня у голови комісії Київради з питань приватизації, депутата від Блоку Черновецького Петра Іванова, на парковці на проспекті Перемоги вкрали джип "Фольксваген" вартістю біля $80 тисяч, у якому знаходилися приватизаційні документи.

Опозиція тоді заявляла, що це фіктивне викрадення, мовляв, насправді команда мера намагається замести сліди. Крім того, депутати заявляють, що приватизаційні справи за 4 роки влізли б хіба що в автобус, але не в джип.

Ще одна невдача спіткала іншого депутат Блоку Черновецького Віталія Павлика - у нього через розбите вікно в автомобілі украли портфель з документами.

Однак сам депутат каже, що нічого коштовного серед паперів не було, мовляв, там були документи регламентної комісії.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.