Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Криму розпочалися кримінальні розборки?

Кримінал 4933 перегляди

Опубліковано - 20.04.2010 14:14 | Всі новини | Версія для друку

У Криму розпочалися кримінальні розборки?
У Криму розпочалися кримінальні розборки?
У минулу суботу поблизу селища Гвардійське (за іншими даними - села Красне), Сімферопольського району, у покинутому кар’єрі було знайдено убитого депутата Сімферопольської райради від Партії регіонів Володимира Папунова.

Як повідомили ЗМі АР Крим, Папунов мешкав у м. Сімферополі на вулиці Бела Куна. Він був заступником голови Сімферопольської районної організації ПР, директором сільськогосподарського кооперативу «Ніва-Агро».

«Приблизно в трьох кілометрах від сімферопольського села Красне 17 квітня знайдено обгорілу машину Toyota Prado, що належить кооперативу «Ніва-Агро». Біля автомобіля виявлено обгорілий труп чоловіка, 1952 року народження. Порушено кримінальну справу. Відбуваються слідчі дії», - повідомив УНІАН співробітник прес-служби кримської міліції, відмовившись назвати прізвище загиблого і уточнити статтю, за якою порушено справу.

Самі ж місцеві регіонали не можуть назвати, кому заважав загиблий. «У нас немає припущень, що сталося», - сказав журналістам представник ПР.

Тим часом, екс-керівник МВС АР Крим Геннадій Москаль має свою версію мотивів цього злочину.

У Криму почали скоюватися криваві злочини та розбірки зразка 90-х років минулого століття.

Про це заявив народний депутат, екс-керівник ГУ МВС в АРК Москаль і продовжив: «І це в той час, коли Партія Регіонів зайняла всі керівні посади в АР Крим – у Верховній Раді, Раді Міністрів АР Криму, Представництві Президента в АР Крим, в ГУ МВС України в Криму, в Прокуратурі та СБУ Автономії».

«Найголовніше те, що такі розбірки відбуваються в середині самої Партії Регіонів», - наголосив політик, коментуючи злочин, скоєний 17 квітня у м. Сімферополь. Москаль нагадав, що на околиці міста було знайдено по-звірячому вбитого – попередньо розстріляного із вогнепальної зброї, а потім спаленого в автомобілі - лідера Партії Регіонів Сімферопольського району, депутата Сімферопольської районної ради від Партії Регіонів Володимира Папунова.

«Що ж тоді робити рядовим громадянам Криму, якщо на «тимчасово окупованій Партією Регіонів території Криму» скоюються такі дикі злочини по відношенню до самих лідерів Партії регіонів», - запитує Москаль.

Екс-керівник кримської міліції також додав, що «в той же час нове керівництво ГУ МВС України в АР Крим дало вказівку вважати основним пріоритетом в роботі міліції на півострові на сьогоднішній момент - боротьбу із самогоноварінням».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.