Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Можливо, це назовуть реформою? ГПУ на порозі кадрових перетасовок

Влада 3297 переглядів

Опубліковано - 22.04.2010 12:48 | Всі новини | Версія для друку

Можливо, це назовуть реформою? ГПУ на порозі кадрових перетасовок
Можливо, це назовуть реформою? ГПУ на порозі кадрових перетасовок
Генпрокурору Олександру Медведьку, чиї повноваження закінчуються восени, уже готують заміну.

Як пише газета "Сєгодня", у кулуарах обговорюється призначення першим заступником генпрокурора Віктора Пшонки (вихідця з Донецька) для наступного висування на місце Медведька.

Нинішній перший заступник генпрокурора Сергій Винокуров, можливо, посяде крісло ректора Нацакадемії прокуратури замість Григорія Середи, якому пророкують місце заступника генерального прокурора.

Для ще одного заступника Медведька Рената Кузьміна, який свого часу був куратором найбільш резонансних справ, а тепер відповідає за дуже вузьке коло питань, за чутками, підшуковують посаду прокурора однієї з великих областей.

Начальник прес-служби ГПУ Юрій Бойченко про ці й інші ймовірні кадрові рішення говорить обережно, не спростовуючи і не підтверджуючи їх.

"Ротація буде, але обійдеться без хірургічного втручання і рубання з плеча", - сказав він.

"Як уже не раз заявляв Олександр Медведько, він не прихильник різких рухів у вирішенні кадрових питань, і схильний уливати свіжу кров поступово, після усебічного вивчення й аналізу кожної кандидатури. А нездоровий ажіотаж навколо цієї теми розпалює, в основному, преса", - зазначив Бойченко.

На запитання про службове розслідування щодо перевірки діяльності колишнього заступника генпрокурора Олександра Шинальського на посаді голови Асоціації прокурорів України (його звинувачували у вимаганні грошей), Бойченко сказав, що ця перевірка "виявила окремі недоліки, однак не встановила основ для порушення кримінальної справи".

Він також заявив, що йому нічого не відомо про лист до Медведька групи прокурорських працівників, близької до Кузьміна, яка звинуватила генпрокурора в потуранні корупції.

Видання також зазначає, що на 29 квітня призначена розширена колегія ГПУ, де, крім результатів перевірки діяльності колишнього уряду Юлії Тимошенко, буде розглянута і робота з кадрами.

Видання не виключає, що йтиметься на ній і "про більш високих чинів, ніж, наприклад, помічник прокурора Олесь Бугрій, який обвинувачується в убивстві прокурора Таращанського району Сергія Мрука".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.