Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович вважає себе прагматиком-миротворцем

Влада 3113 переглядів

Опубліковано - 22.04.2010 14:11 | Всі новини | Версія для друку

Янукович вважає себе прагматиком-миротворцем
Янукович вважає себе прагматиком-миротворцем
Президент України Віктор Янукович, наголошує, що в основі політики нашої держави лежать національний прагматизм, політика миру, економічні реформи, політичний діалог.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

“Зараз фактично завершено формування вертикалі виконавчої влади. Ми працюємо над тим, щоб відновити довіру та партнерські відносини з нашими сусідами як на заході, так і на сході. Україна знову повернулася до політики миру, добросусідства та національного прагматизму”, - наголосив Глава держави.

Президент нагадав, що для збереження та ефективного впровадження цього курсу він створив Комітет з економічних реформ, який наразі завершує роботу над відповідною програмою; робочу групу з питань судової реформи; Національний антикорупційний комітет. За словами Януковича, ближчим часом також буде презентовано новостворену гуманітарну громадську раду.

“Ми пропонуємо країні новий курс, в основі якого є політичний діалог, соціальний мир, нова гуманітарна політика, економічні реформи та позаблокова політика”, - підкреслив Президент.

Глава держави висловив глибоке переконання, що суспільство підтримає цей шлях, “оскільки він спрямований на вирішення головного завдання – підвищення рівня життя всіх громадян країни і будівництво сильної держави, яку поважатимуть в світі”.

Президент підкреслив, що усвідомлює великі очікування, які сьогодні є у громадян, і докладатиме всіх зусиль, щоб їх виправдати.

“Я зроблю все, щоб ці зміни відбулися без потрясінь та втрат”, - заявив він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.