Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Яких помилок потрібно уникати в пошуках кохання?

Психологія та стосунки 25184 перегляди

Опубліковано - 8.12.2010 | Всі публікації | Версія для друку

В мережі Інтернет можна знайти відповідних партнерів
В мережі Інтернет можна знайти відповідних партнерів
У пошуках кохання навіть найбільш упевнені в собі, розумні, красиві і самодостатні жінки здійснюють деколи непоправні помилки, головним чином через те, що знаходяться в полоні різних стереотипів, оман і помилок.

- Я не знайомлюся - у мене є хлопець ...
- Ще скажи: «Я не буду їсти морозиво - у мене вдома є пельмені»


Помилка перша

В Інтернеті не можна знайомитися, це не комільфо, там немає пристойних людей. Згідно англійського етикету, не можна починати розмову з незнайомими людьми, не будучи представленою третьою особою. Та й взагалі, якщо у мене є партнер (чоловік, коханець, співмешканець, улюблений друг - потрібне підкреслити, непотрібне закреслити), і навіть якщо він мене не влаштовує, від добра добра не шукають... Який не є, а мій...

Таким чином, Ви істотно звужуєте свої можливості змінити особисте життя на краще, скорочуєте варіанти для вибору.

То ж не переймайтеся і не сумнівайтеся, сміливо розміщуйте свої анкети скрізь, де тільки можна. І в соціальних мережах, і на сайтах знайомств. Неправда, що там тусуються виключно покидьки суспільства, маніяки і невдахи, пікапери і ловеласи. Мережа має безмежні можливості. Тут можна знайти все, що душі завгодно! А на сайтах знайомств такі різні люди, стільки нового можна дізнатися...

Так що не сумнівайтеся в жодного разі, - в мережі Інтернет ви обов'язково знайдете відповідних партнерів, з яких зможете вибирати.

Помилка друга

Я така розумна, витончена і піднесена, що мене ніхто не розуміє. Тільки обрані.

Порозуміння можна досягти з будь-якою людиною, якщо її приймати такою, якою вона є, якщо не чекати від неї підступу, не підозрювати її в нешляхетних намірах, бути з нею щирою і ставитися до неї з увагою і симпатією.

Ви побоюєтеся не знайти взаєморозуміння ? Гадаєте, що жінки і чоловіки - істоти з різних планет? І не можуть зрозуміти один одного?

На цю тему є мій улюблений анекдот.

Лікар (пише щось в історії хвороби): - Сідайте, голубчику. Розповідайте.

Відвідувач: - У мене... згаслий погляд. І смикається праве плече.

Лікар (продовжуючи писати): - Валеріана і дві таблетки пофігіна на ніч - і як рукою, як рукою.

Відвідувач: - Ночами мені сниться, що я будую підземні піраміди в Тоскані. Мене страшенно турбує збереження фресок і поведінка з`єднувального розчину в контакті з ґрунтовими водами.

Лікар (піднімає очі): - Та що ви кажете! А чим армуєте фундамент? Дуже рекомендую скручені по чотири ґартовані прути, століттями, знаєте, обкатаний прийом.

Відвідувач: - Лікарю, щось в житті йде не так. На визначнику телефона люди, які мені не телефонували, всі слова на вивісках та афішах, за які чіпляється погляд - однокореневі. Мій ховрашок не розмовляє зі мною четвертий день, він нерухомо сидить у кутку клітки і дивиться на мене поглядом Балрога, поцілюючи в Гендальфа кінчиком батога.

Лікар: - Яке, напрочуд, начитане звірятко! Ви не пробували давати йому російську класику?

Відвідувач: - Лікарю, я відчуваю і розумію жінок...

Лікар (гублячи окуляри на стіл, впівголоса): - Оп-паньки...


Насправді, це міф! Люди всі різні. У кожного власні таргани в голові, і всі вони різної породи, і зовсім не залежать від статі... Тому й жінка не завжди може зрозуміти жінку, та й чоловіки не у всіх випадках можуть досягти взаєморозуміння і консенсусу. Вся справа в психологічній сумісності!

Помилка третя

«- Лікарю, мене всі ігнорують. - Наступний!». До мене нікому немає діла. Усі зайняті лише собою. Егоїст - це людина, яка любить себе більше, ніж інших егоїстів. Любити себе - це означає бути егоїсткою.

Не потрібно кричати в монітор і бити кулаком по столу, уникаючи поцілити по клавіатурі, - «це все аморально, це егоцентризм, тобі ніхто не потрібен, якщо ти тільки себе любиш!».

А й не треба любити тільки себе. Любіть і себе, і оточуючих. Любіть всіх, увесь світ, але в першу чергу себе. Тому що:

Як можна любити вас, якщо ви самі себе не любите?

Помилка четверта

Треба тільки дуже хотіти зустріти своє кохання, і воно саме знайде мене. «Чекати кохання не треба, воно з'явиться некликаним!»

Основна проблема нашого часу - це споглядальність. Люди спостерігають, люди слухають, люди збирають інформацію, але не втілюють її в життя. Тому залишаються на тому ж місці, не розвиваються, не домагаються виконання своїх бажань.

Треба заявити світові про те, що ви жадаєте кохання, і тільки тоді Всесвіт відповість на ваш запит і пошле вам чоловіка вашої мрії.
Якщо вам щось потрібно - говоріть це прямо
Якщо вам щось потрібно - говоріть це прямо
Помилка п'ята

Як страшно жити! Життя - суцільний тернистий шлях, ковбаня на ковбані, одні неприємності, проблеми, капкани і заморочки.

Необхідно перестати концентруватися на власних проблемах, перестати думати про погане, побоюватися каверз і негараздів. Не притягуйте їх у своє життя! Не треба! Нічого не бійтеся!

Будьте, як Червона Шапочка з анекдоту.

Ніч... ліс... сидить вовк. Чує хтось пісні кричить. Дивиться, Червона Шапочка йде і горланить “Раммштайн” на весь ліс. Він їй:

- Червона Шапочка, ти що, очманіла? Ніч... ліс, тобі не страшно?

- А чого боятися? Дорогу знаю... секс люблю...


Помилка шоста

Бог терпів і нам велів. Живемо не для радості, а для совісті. Стражданнями душа вдосконалюється.

Не варто терпіти біль, насолоджуватися своїми стражданнями, мучити себе і оточуючих своїми негативними емоціями.

Вибирайте позитив! Вам необхідно отримувати задоволення тут і зараз, адже життя таке коротке і швидкоплинне!

Слід негайно йти звідти, де погано, без жалю і розчарування. Тікати не оглядаючись. Не чіплятися за невідповідні відносини, не витрачати на них свій час і сили.

Помилка сьома

Всі чоловіки схиблені на сексі, і нічого більше їм від жінок не треба.

Це далеко не так. Є чоловіки, які не заклопотані сексуально, чий темперамент може бути нижче, ніж у вас. І тоді ви зіткнетеся з іншою проблемою: як його зачарувати, звабити, викликати в нього статеве збудження... Як вам вивернутися, щоб він звернув на вас увагу як на жінку. Повірте, це значно більш істотні труднощі, ніж вирватися з чіпких рук сексуального маніяка.

Вона - йому:

- Ну відірвися вже від свого Інтернету, від цих «Їжачків» з їхніми анекдотами, підемо сексом займемося.

- Так-так, кохана. Іди починай, я зараз підійду.


Те, що у жінок увесь час болить голова - поширений міф, який не має відношення до реального життя. Сексуальний темперамент не залежить від статевої приналежності, просто історично склалася думка про те, що жінка не отримує (не може і не повинна одержувати) задоволення від сексу .

Помилка восьма

Чоловіки шукають в жінках не душевного тепла, а безкоштовних хатніх робітниць , які будуть їх обслуговувати, годувати, обпирати, створювати їм затишок і комфорт, вирішувати всі їхні побутові проблеми.

Із серії «Любовний човен розбився об побут».

Поширений стереотип, що розділяється також і чоловіками в іншій інтерпретації. Жінкам потрібний безкоштовний помічник по господарству, а не кохана людина, неповторна особистість і яскрава індивідуальність.

Облиште зужиті судження, не змішуйте матеріальний і духовний світ . Насолоджуйтесь своїми почуттями і відчуттями. Заштовхайте на задній план претензії типу: «Почистив зуби, закрий, блін, тюбик». Витісніть їх зі свого життя.

Помилка дев'ята

Чоловік - годувальник. Він повинен утримувати жінку.

Караул! Впадаю в ступор при цих словах. Ніхто нікому нічого не винен! Ні чоловік жінці, ні жінка чоловікові. Їх союз суто добровільний і триває тільки у випадку, якщо приносить задоволення обом. Жити за чужий рахунок - тяжкий гріх. Пити чужу кров - і поготів!

Помилка десята

Якщо я приділяю чоловікові свою увагу, час, віддаю тепло і ніжність, то стільки ж взаємно повинна отримати натомість. У крайньому випадку, я можу розраховувати на його подяку.

Не вважайте і не рахуйте! Ви не в банку і не в процесі шопінгу. Кохання - це «я даю себе для тебе», а не «я беру тебе для себе». Якщо ви робите щось для чоловіка, то робіть це абсолютно безкорисно, отримуючи від цього задоволення і не чекаючи, що «він це оцінить». Якщо не хочете робити - не робіть. Якщо вам щось потрібно - говоріть це прямо, а не чекайте, затамувавши роздратування, що чоловік сам здогадається. Він не телепат! А якщо вам бажаного не дадуть, - ну, що ж, - ні так ні. Знайдете це в іншому місці.

Увага, питання! Скільки таких помилок робили особисто ви?

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.