Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гороскоп на 2011 рік - рік Білого Кролика

Дозвілля 52551 перегляд

Опубліковано - 21.12.2010 | Всі публікації | Версія для друку

2011 рік - рік Білого (Металевого) Кролика /Кота. За східним календарем Кролик вступить в свої права 14 лютого.
2011 рік - рік Білого (Металевого) Кролика /Кота. За східним календарем Кролик вступить в свої права 14 лютого.
2011 рік - рік Кролика (або Кота) безсумнівно принесе багато успіху і щастя. Кіт завжди падає на чотири лапи – йому завжди щастить! Він щасливчик! Кожен день нового року стане символом змін в особистісному і психологічному аспекті.

2011 рік в Китаї вважається роком Кота. Японці ж вважають цей же рік роком Кролика. Проте в обох випадках символом року стане тваринка з пухнастою, м'якою шерстю, що звикла оберігати себе від будь-яких небезпек. Східні повір'я свідчать, що саме цей рік вважається найбільш щасливим роком з усього місячного циклу.

А, отже, всі люди, повинні стати вельми і вельми вдалими, хоча деякі астрологи вкрай стурбовані розташуванням зірок у 2011 році, пророкуючи природні катаклізми і безліч інших проблем (хоча, який рік не обходиться без них!).

Новий рік Кролика 2011 - не зобов'язаний бути роком масштабних катаклізмів. У рік Кролика, властивість поведінки якого - це обережність, дії простих людей і політиків повинні нести на собі відбиток далекоглядності і, частково навіть боязкості за наслідки. Кролики дипломатичні і віддані. А це дає надію на розсудливість і уважність. Кролики романтичні, а це дає привід вважати, що шлюби, вчинені в рік металевого кролика будуть міцні і щасливі. Символ року 2011 за східним календарем дуже розумний і знаючий у багатьох сферах життя, а це говорить про прихильність року до всіх, хто зайнятий наукою і мистецтвом. Кролик, символ 2011 року, часто акуратист, не любить хаосу у вчинках і навколишній світ.

Любов і Кохання! Ось те, що буде найважливішим у новому 2011 році! Любов буде скрізь, ви будете відчувати її всіма своїми органами почуттів, радіти, як діти і отримувати задоволення від життя! Усе пояснюється дуже просто: за китайським (східним) календарем - рік розпочнеться 14 лютого, а це День всіх закоханих! Подивіться навколо і полюбіть ближнього - саме це буде основним лейтмотивом нового 2011 року!

У плані здоров'я 2011 Кота також обіцяє бути хорошим. Не дарма ж кажуть, що у кішки дев'ять життів!

У питаннях кар'єри і бізнесу 2011 Кота обіцяє бути стабільним. Незважаючи на те, що 2011 рік, також званий роком білого кролика, здається відносно спокійним, цей рік не позбавить від проблем і питань, що накопичилися в 2010 році Тигра. Самі по собі зазвичай проблеми не вирішуються, і тому треба буде докласти зусиль, щоб вирішити всі свої питання, що накопичилися раніше. Якщо пустити все на самоплив, то проблеми, накопичені в минулому році, тільки посиляться. Якщо ж вчасно закінчити раніше розпочаті справи, вони можуть принести значні успіхи. Удача, можливо, допоможе в цих починаннях. Потрібно тільки мислити позитивно і відкрито.

Найбільш виграшний спосіб мислення 2011 року - це спокій, умиротворення, життя теперешнім моментом. Знаходьте радість у роботі, гуляйте, ходіть в ресторани, кіно, театр, зустрічайтеся з друзями, родичами, читайте книги. Даруйте близьким любов, ласку. Не відмовляйте собі у приємних дрібницях, таких як спільна прогулянка, романтична вечеря, пікнік у вихідний день. Не забувайте дарувати коханим людям подарунки.

У рік Кота відкиньте страхи та забобони, не зациклюйтеся на минулому або майбутньому, а просто майте тверду впевненість у тому, що все буде добре.

Найсприятливіше очікує нас в справах сімейних. Ви знаєте, що Кіт - сімейна тварина, він м’який і створює затишок в оселі.Ось саме тому чекайте в новому році, що в родині у вас все буде якнайкраще, а якщо Ви тільки мрієте завести сім’ю, то цей рік - хороший час для такого починання! 2011 рік ідеально підходить для створення сім'ї, весілля, переїзду в новий будинок, ремонту, купівлі нових меблів. У цілому рік повинен бути хороший - вдалий в коханні та стосунках, стабільний в плані здоров'я і фінансів.

Що ще цікавого чекати від нового року? Відомі астрологи обіцяють, що цей рік буде торжеством справедливості, той, хто незаконно заволодів чужим майном, в цей рік запросто може втратити його. Криза, швидше за все, наступного року ще буде тримати нас у своїх обіймах. Але кінець майбутнього року, принесе серйозне полегшення, сподіваємося, друзі, на краще!

Чекайте серйозних змін у багатьох галузях науки і суспільного світогляду. Всі зміни будуть максимально позитивними і приємними для нас.

Якщо ви народилися в рік Кози, Коня (особливо «Вогняного Коня»), Собаки, Бика або Дракона - то цей рік буде особливо вдалим для вас. Використовуйте момент! Започатковуйте нову справу і з успіхом виконаєте його!

Складніше доведеться тим, хто народився в рік Тигра, Півня або Мавпи. Цей рік зажадає від цих людей напружитися, що б досягти поставлених цілей і не розгубити накопиченого благополуччя. Для решти «тварин східного календаря» 2011 рік Кролика обіцяє бути нейтральним.

Провідні астрологи пророкують 2011 рік важким для наступних знаків зодіаку: Козерогів, Овнів, Близнюків, Раків і Риби. Набагато легше, згідно з прогнозами, доведеться Тельцям, Дівам, Стрільцям і Терезам.

За словами Герхарда Еммеріса, провідного астролога Берлінського Університету, 2011 рік стане вкрай каверзним у своїй першій декаді і після стане поступливим для кількох знаків зодіаку.

Пропонуємо Вашій увазі гороскоп на 2011 рік для всіх знаків Зодіаку.
ОВЕН
(21.03-20.04)


У 2011 році багато Овни зможуть ризикувати частіше, ніж зазвичай. Великі програші вам не загрожують, а от виграш дуже навіть можливий, причому великий. Взагалі 2011 для представників вашого знаку Зодіаку очікується гарний, динамічний і приємний у багатьох відношеннях.

У цьому році зодіакальний будинок Овнів відвідають одразу дві сильні планети - Уран (з 12 березня) і Юпітер (з 22 січня). Останній з них визначить початок нового, успішного періоду. Висока енергетична насиченість у поєднанні зі щасливим випадком - ось що буде означати перебування у вашому зодіакальному знаку цих двох планет на початку 2011 року. Багатьох Овнів чекає оновлення, яке торкнеться як професійної зайнятості, так і соціальних контактів. Будь-які найнеймовірніші плани представників вашого знаку Зодіаку стануть своєчасно отримувати матеріальне підкріплення у вигляді грошей, заступництва сильних людей і т.п. Цікаво, що все це прийде спонтанно, випадково, і багато в чому змінить ваше життя. Може статися так, що колишні контакти зійдуть нанівець. Робота буде абсолютно інша і у співпраці з іншими людьми, на початковому етапі, минуле зовсім не стане вас турбувати, а доведеться цей етап на зиму-весну 2011 року. При такому розвитку подій, мабуть, вже восени вірогідний якийсь потужний прорив у справах.

Що стосується грошей, то в 2011 році наступить час, коли Овни вже зможуть не рахувати кожну копійку, затіваючи чи новий проект або плануючи відпочинок. Матеріальне становище стане стійким орієнтовно на вильоті весни, а згодом представники вашого знаку Зодіаку будуть тільки наполегливо і цілеспрямовано зміцнювати свій добробут.

Що стосується особистого життя, то тут не так все райдужно. Зміни будуть з болем і втратами. Протягом 2011 року багатьом Овнам слід переглянути взаємини зі своїми дружинами або давніми коханими, перевести їх на новий рівень або ж піти з відносин зовсім, третього не дано. Якщо в минулому представники вашого зодіакального знаку ще відкладали остаточне рішення, то в цьому році вас змусять говорити і чинити цілком визначено.

На самоті Овни навряд чи залишаться. У першій половині 2011 року, поки у вашому знаку Зодіаку буде знаходитися блискучий Юпітер (по 4 червня), в життя багатьох Овнів увійде нове кохання. Відносини стануть розвиватися настільки стрімко, що вже в другій половині року деякі жінки вашого знаку Зодіаку виявлять, що знаходяться в цікавому положенні, а багато чоловіків затурбуються спорудженням нового гнізда. Цікаво, що купівля, будівництво або оренда житла в другій половині року обіцяє відбутися в дуже короткі терміни, угоди пройдуть вдало, проблеми будуть вирішуватися на раз. Єдине будівництво, оскільки це досить довгий процес, триватиме до 2012 року, але і в цьому випадку можна сказати, що завершиться в найкоротші терміни.

Самопочуття буде радувати особливо на початку року. Овни в цей час стануть виглядати на рідкість привабливо, будуть буквально світитися від переповнюваної їх енергії, скрізь встигати і брати на себе підвищені навантаження, проте вже до кінця літа бурхлива діяльність вичерпає основний запас сил представників вашого знаку Зодіаку, а Овни відчують перші ознаки втоми. У другій половині року вам доведеться сили поберегти, звернутися до профілактичних заходів і іншим релаксантом, але краще всього спрацюють елементарні правила здорового способу життя.

ТЕЛЕЦЬ
(21.04-20.05)


Тельці з самого початку року будуть отримувати безліч приємних сюрпризів, хоч вони їх і не надто шанують. Для Тельців 2011 рік повинен стати періодом виходу на світ з довгого тунелю, по якому багато з вас пробиралися весь останній час. Представники вашого знаку Зодіаку можуть бути впевнені, що переродження вже відбулося, залишився лише прорив, рішучі останні кроки в краще сьогодення. Сказати, що процес піде легко, значить, обдурити. Народження нової особистості, так уже повелося, завжди супроводжується болем. Так і все перше півріччя 2011 року буде, по великому рахунку, суцільним стресом. Представникам вашого зодіакального знаку доведеться пережити і різницю у поглядах, і причіпки оточуючих, і розбіжність інтересів, і багато чого ще.

Ті, хто в цей час опиниться біля керма - свого чи бізнесу або на "капітанському містку" великої компанії, повинні бути готові до посилення конкуренції, причому опоненти стануть часто використовувати нечесні методи боротьби. На загальний огляд буде виставлено компромат, виникне маса проблем з паперами, контрольними органами, також доведеться ще й непосвяченим пояснювати, що і до чого у виниклій ситуації.

Тим, чия діяльність пов'язана з далекими компаньйонами, доведеться пережити період недовіри, перегляду планів, нереальних вимог партнерів. Всього цього навалиться стільки, що доведеться розгрібати аж до кінця весни. Рядові клерки в першому півріччі можуть бути втягнуті в інтриги і, як кажуть, отримати в чужому бенкеті похмілля. Більш того, їх можуть звинуватити в чужих гріхах і зробити козлом відпущення. Тим, хто дорожить своїм робочим місцем, краще не вплутуватися в конфлікти всередині трудового колективу, якими б справедливими не здавалися вимоги однієї з воюючих сторін. Все, що потрібно від вас, це дотерпіти до літа. З настанням другої половини року ситуація у Тельців зміниться, на підмогу прийде могутній Юпітер. Ті, хто все ж таки втратить роботу на початку року, влітку зуміють знайти гідну заміну, а інші зможуть полегшено зітхнути, «помахавши ручкою» колишнім неприємностей. У цей час без затримок і непорозумінь стануть працювати ваші далекі зв'язку. У неофітів, хто тільки вступає на шлях міжнародних контактів, з'явиться реальний шанс отримати прибуткову роботу далеко від рідних місць. З грошима на самому початку літа теж стане легше. Більш того, відкриються одразу кілька перспективних напрямків до встановлення фінансової стабільності.

Що стосується особистого життя, то й тут на початку 2011 року будуть складнощі. Ймовірно непорозуміння на побутовому грунті, сварки і розриви стосунків. А якщо мир в сім'ї зберегти все ж таки вдасться, виникнуть якісь інші біди, що потягнуть матеріальні втрати, так що від професійних потрясінь Тельці не зможуть сховатися навіть у сім'ї. Але вже в травні 2011 року представники вашого знаку Зодіаку зможуть вирішити частину проблем, і самі здивуються, якою глибокою, щирою і відданою може бути любов близьких людей. Деяким Тельцям пощастить зануритися в тепло людських відносин далеко від дому, швидше за все, в цьому сенсі більше пощастить холостякам або розлученим закоханим. Так чи інакше, в другій половині року ситуація почне стрімко виправлятися, як у Тельців старшого, так і молодшого покоління. Навіть побутові проблеми, на зразок житлових, спочатку відступлять, а потім і зовсім зникнуть.

Самопочуття представників вашого знаку Зодіаку протягом 2011 року виконає той же шлях, як і інші сфери вашого життя, від повного занепаду до стрімкого підйому. У першій половині року особливо слід побоюватися травм і загострення старих нездужань. Подібна небезпека збережеться і в другій половині року, але тут вже повною мірою включаться внутрішні захисні механізми, і Тельці з успіхом зможуть протистояти будь-яким напастям.

БЛИЗНЮКИ
(21.05-21.06)


Близнюкам початок 2011 року обіцяє продовження банкету. Позитивні зміни, що намітилися раніше, впевнено стануть відбуватися і в першому півріччі 2011 року. З повною упевненістю можна стверджувати, що в законну силу увійдуть професійні перетворення, аж до кардинального оновлення. Також з'являться у вашому оточенні нові люди, будуть серед них і ті, хто в силу свого положення в суспільстві стануть надавати своє заступництво. У невлаштованих в плані зайнятості представників вашого знаку Зодіаку з'явиться, нарешті, свій куток. Єдине, на що слід звернути увагу в цей період, так це на чесність у відносинах з новими партнерами і патронами. Має сенс сміливо і відкрито обговорити матеріальні відносини, щоб відсікти можливі розбіжності, і скріпити все це офіційним договором. Крім того, важливо тверезо оцінювати в цей час свої можливості, щоб не давати зайвих обіцянок і не відштовхнути від себе своїх же прихильників непотрібним розчаруванням. Якщо в першій половині 2011 року представникам вашого зодіакального знаку вдасться встановити ділові відносини на рівні повної довіри, то в другому півріччі вони успішно стануть працювати на розширення справи, створення міцної основи для подальшого ривка. Це твердження справедливе як для власників власного бізнесу, так і для державних чиновників і функціонерів великих компаній. В цей час особливого протекторату удостояться творці всіх напрямків - будівельники, хлібороби, доглядачі лісових угідь та іншої нерухомої власності.

Що ж до матеріальних ресурсів, грошей, то в першій половині 2011 року їх катастрофічно не вистачатиме. Багато доведеться вкладати у розвиток справи, та ще будуть потрібні додаткові витрати на сім'ю. У другій половині року стане легше, почасти допоможуть більш заможні партнери, почасти можна буде розраховувати на прихильність кредитних організацій. У декого, хто не бере участь в русі суспільного капіталу, справи поправляться за допомогою членів родини. Для деяких з близнюків в цей період можливе отримання спадщини.

В особистих стосунках у представників вашого знаку Зодіаку можливі непрості, і навіть хворобливі, події. Пов'язані вони будуть з тим, що оточення Близнюків практично повністю оновиться. Важко буде відпускати людей, з якими пережито багато, але життя зажадає саме такого розвитку. У сім'ї в цей час теж виникне нестабільність, але не всередині подружніх пар, а, швидше за все, з іншими членами сім'ї. Гороскопи від http://vip-goroskop.ru/ для знаків року. Діти, батьки, брати і сестри попросять допомоги, захисту, і пов'язані клопоти будуть з грошима і нервами. Ситуація стабілізується ближче до кінця літа. У цей час Близнюки зможуть вирішити питання з сімейною власністю, хтось придбає житло чи іншу нерухомість, причому остання, може перебувати на значній відстані від постійного місця проживання. Крім того, ймовірно поповнення сімейства. У кого-то воно відбудеться за рахунок народження немовляти, у кого-то за допомогою одруження дітей і прийняття в будинок новоявленого мешканця.

У плані самопочуття 2011 рік буде гарним для Близнюків. На початку року Близнюки взагалі стануть відрізнятися високим енергетичним потенціалом. У другій половині року накопичиться втома, але багато представників вашого знаку Зодіаку будуть досить сильні, щоб компенсувати негативні явища. Ось тільки посилені заняття і підвищений апетит можуть призвести до повноти, тому за зайвою вагою доведеться стежити, до того ж саме він може стати джерелом проблем зі здоров'ям у майбутньому.

РАК
(22.06-22.07)


У 2011 році багато Раків будуть надзвичайно успішні в усьому, що стосується професійної діяльності, але при цьому невдачливі в особистому житті, - що поробиш, трапляється й таке. У першій половині 2011 року в діловій сфері у Раків почнеться такий драйв, що доведеться тільки встигати повертатися. Підприємці та керівники всіх рівнів згенерують стільки ідей, що будуть потрібні помічники, і такі знайдуться, правда, при цьому ймовірне виникнення конфліктів з партнерами по вже діючих проектах, через що самі проекти можуть загальмуватися. Прості виконавці з числа представників вашого знаку Зодіаку в цей період також відчують протекторат небес, у таких не виникне взагалі ніяких ускладнень, хіба що тільки якийсь час буде відчуватися якась невпевненість, викликана новим, більш кращим, місцем роботи.

У другій половині року у капітанів великих справ налагодяться стосунки з колишніми партнерами, і рушать вперед, припинені було, проекти. Правда, само собою нічого не вийде, доведеться потрудитися. Офісні працівники в другій половині року подолають складнощі перехідного періоду, обростуть прихильниками і зуміють завоювати прихильність керівництва вже в новій якості.

У сім'ях у Раків в 2011 році ймовірна напруга, що може призвести до великих сварок, нерозумінь і недовіри. Неміцні пари очікує майже вірний розрив, та й міцним парам доведеться докладати зусилля для того, щоб залишитися разом. У другій половині року зробити це буде незрівнянно легше, оскільки Раки виявляться здатними на розуміння і компроміс. Холостяки і розлучені представники вашого знаку Зодіаку в другій половині року зустрінуть споріднену душу. У когось це будуть просто дружні відносини, ну, а когось накриє пристрастю. Цілком можлива поява в житті таких Раків людини, з якою в минулому розвела доля, але яка так і не була забута.

Що стосується стану здоров'я, то тут проблем виникнути не повинно. Раки весь рік проведуть на підйомі, повні сил і спраги діяльності. Якщо не переборщувати з алкоголем і поберегти нерви, то так все і залишиться до наступного року. З грошима в 2011 році також буде все добре, вони стануть приходити вчасно і з різноманітних джерел.


ЛЕВ
(23.07-23.08)


Космічні енергії в 2011 році нададуть дуже позитивний вплив на представників знаку Зодіаку Лев. Цей рік буде часом, коли Леви зможуть здійснити великі перетворення у своєму житті, перейти в нову більш ефективну якість особистісного пристосування. У професійному плані у Левів безсумнівне зростання. Бізнесмени та керівники компаній будуть розширювати свою справу, ймовірний вихід на міжнародний рівень або географічна експансія всередині країни. Можливо, на цьому тлі комусь із вас знадобиться змінити місце розташування головного офісу і відповідно місця проживання. Що стосується службовців, то у них більш ніж реальні перехід на нове місце роботи або кар'єрні переміщення з поліпшенням на старому. У першому півріччі 2011 року у Левів можуть виникнути непорозуміння із серії «труднощі перекладу» і як наслідок - відчутні неприємності в бізнесі. Вам важливо тримати в порядку звітність, оскільки саме вона може зняти велику частину ймовірних проблем. Свої оборонні позиції Леви можуть залишити вже в травні 2011 року, і сміливо перейти в наступ.

Грошей у представників вашого зодіакального знаку в 2011 році додасться, причому як у власників власної справи, так і у тих, хто віддає перевагу працювати під чиїмось керівництвом. Слід мати на увазі, що тенденція зростання добробуту збережеться протягом усього року і перейде на наступний 2012 рік.

Як будь-який активний рік, 2011-й у Левів буде мати яскраво виражене романтичне забарвлення. Може так статися, що нова любов покличе представників вашого знаку Зодіаку в дорогу, змусить переїхати в інше місто або навіть країну. Найчастіше цей факт буде визначатися ще й зміною дислокації бізнесу або просто діловими інтересами. Не перебувають у шлюбі Леви можуть розраховувати на зустріч з тим єдиним, хто може скласти щастя їхнього життя. А ось деяким сімейним Левам, швидше за все, доведеться пережити розлуку з коханими, хоч і не назавжди, але надовго. Втім, сім'ї представників вашого знаку Зодіаку будуть виглядати міцними і забезпеченими. Леви стануть допомагати родичам, в першу чергу дітям, вкладати гроші в їх освіту і брати активну участь у їх професійній долі.

Самопочуття у Левів весь 2011 рік буде просто чудовим. Проте представникам вашого знаку Зодіаку слід звернути увагу на те, що в першій половині 2011 року, особливо навесні, можливі нещасні випадки. Потрібно проявити крайню обачність в дорозі, особливо якщо ви самі керуєте транспортними засобами.

ДІВА
(24.08-23.09)


2011 рік у більшості Дів повинен вийти успішним в організаційному плані. Методично і цілеспрямовано представники вашого знаку Зодіаку стануть готувати плацдарм для майбутніх звершень і взагалі влаштовувати і перевлаштовувати своє життя. Процес вийде довгий і кропіткий, але майбутні результати варті того, а перші ознаки позитивної динаміки у своєму житті Діви помітять вже в другому півріччі 2011 року.

На початку 2011 року ділове життя представників вашого зодіакального знаку може перетворитися на непосильну працю. Власники власного бізнесу та керівники різного роду з великих компаній будуть зайняті розвитком справи, його розширенням, переміщенням за кордон або в інші регіони країни, організаційні клопоти вийдуть виснажливими. У службовців цей період теж може виявитися непростим через явну недоброзичливість начальства, постійних причіпок, часто несправедливих. В жодному разі в цей час вам не можна «грюкати дверима», велика ймовірність зовсім залишитися без роботи. Ваше терпіння буде винагороджено на початку літа, коли ситуація стане змінюватися. Несподівано може прийти пропозиція про перехід в іншу фірму, яка до того ж буде розташована досить далеко від нинішнього місця роботи.

У фінансовому відношенні 2011-ий вийде важким. Дів чекають нескінченні витрати. Це можуть бути інвестиції в розвиток бізнесу, представницькі витрати. Комусь із Дів доведеться віддавати борги або вирішувати якісь минулі проблеми, що залишилися незакритими. Великих витрат зажадають дім і родина. У зв'язку з переїздом деяким Дівам доведеться вирішувати питання купівлі-продажу житла, освіти дітей. У першій половині року Діви будуть просто знемагати під всією цією вагою, та й друге півріччя не принесе великого полегшення. Тим не менш, Діви відчують себе задоволеними морально, оскільки виявлять, що жодної монети не витратили даремно, а вкладення вже починають працювати. Грошова річка хлине у ваші кишені в 2012 році, але за умови, звичайно, що представники вашого знаку Зодіаку відмінно потрудилися роком раніше.

Що стосується романтичних зв'язків, то тут у багатьох випадках ймовірно припинення старих взаємовідносин. Діви і самі знають, що більше не відчувають ніжних почуттів до недавнього предмету пристрасті. Тільки в тих парах, де коханці виявляться ще й надійним плечем, відносини збережуться, хоча і перестануть бути такими вже палкими, а ймовірний переїзд може перекреслити і їх. Ближче до кінця року в життя Дів увійдуть нові люди, нове кохання. В міцних сім'ях, які зуміють пробитися через труднощі перехідного періоду, у другій половині 2011 року почнеться ренесанс, подружжя стануть більше цінувати одне одного і більше довіряти.

У плані самопочуття перша половина 2011 року може Дів підвести. Швидше за все, на стан постійної втоми і неминущого стресу накладуться хронічні недуги. Комусь доведеться лікуватися без відриву, так би мовити, від виробництва. З усім цим слід чинити дуже обережно, щоб не поламати себе. Здоровий спосіб життя має стати єдиним способом існування Дів в цей час. Вже в середині літа ситуація почне змінюватися, разом із сонцем у представників вашого знаку Зодіаку прибуде сил, та й своєчасне лікування принесе плоди. Хвороби відступлять, а єдине, на що слід звертати пильну увагу в другій половині 2011 року, так це на підвищену травмонебезпеку в дорозі.

ТЕРЕЗИ
(24.09-23.10)


Терези постануть перед виборів між старими цінностями і новими, обрати слідує те, що ближче до серця, і враховуючи консерватизм Терезів, сумніватися у виборі не доводиться.

Для багатьох представників зодіакального знаку Ваги 2011 може здатися кінцем усього - що любили, чого хотіли, - неприємне відчуття, але слідом за ним обов'язково прийде полегшує відчуття оновлення. З цього часу Ваги вийдуть іншими, та й світ навколо зміниться кардинально. Цього разу представники вашого знаку Зодіаку самі виступлять у ролі творця, тільки, треба мати на увазі, що пробиратися належить по незнайомих місцях, і на шляху стануть траплятися то прекрасні храми, то вовчі засідки. Самопочуття у Терезів у 2011 році буде неважливим з різними недугами і хронічною втомою. Стреси будуть віднімати сили, які стануть відновлюватися дуже повільно.

Ділове життя Терезів з самого початку 2011 року буде виглядати суперечливою і нестабільною. У професійні плани вторгнуться нові люди з неймовірно привабливими ідеями, сильні, агресивні, але тим і небезпечні. Ваги, не люблячи ризикувати, стануть опиратися, втім, можливо це саме те, що потрібно. Зміни у справах відбудуться, і Терези зможуть-таки поставити відбуваються процеси під контроль, тільки треба пам'ятати, що з усіх сторін за вашим просуванням також будуть спостерігати. Вірогідні перевірки, ревнощі старих соратників, внутрішні інтриги. Ваги, що знаходяться в чиєму-небудь підпорядкуванні, можуть відчути тиск, але піти від цього не вийде, тому доведеться терпіти весь рік і тільки на його вильоті з'явиться можливість отримати більш комфортне заняття. Про те, що така можливість не виключається, Ваги дізнаються вже восени, підприємці і керівники різних рангів в цей час зможуть приборкати нетерплячих партнерів, і їх спільний проект покотиться рівно і досить ефективно, що стане радувати і дозволить злегка розслабитися.

У матеріальному плані 2011 рік також буде непростим. У першому півріччі доведеться шукати гроші і відбиватися від екстремістських настроїв соратників. При цьому, на певний ризик Ваги все ж наважаться, і це принесе дохід. Вже в другій половині року багато представників вашого знаку Зодіаку будуть з грошима. Під новий бізнес будуть знайдені непогані інвестиції. У сімейному плані теж ймовірна підтримка, родичі повірять в наміри Терезів і вкладуться в проекти, до того ж вдасться щось вигідно продати, швидше за все, нерухомість або якісь речі, що дісталася у спадок.

Романтична сфера теж виявиться нестабільною. Ваги зустрінуть нових людей, які зачарують настільки, що представники вашого знаку Зодіаку захочуть розірвати старі зв'язки. Деяких утримають від необдуманих кроків мудрі партнери. Ті ж, кому в цьому плані не пощастить, на своєму досвіді переконаються, наскільки швидкоплинної буває стрімко спалахнула пристрасть. У багатьох сім'ях світу не буде весь рік, навіть якщо відносини подружжя залишаться недоторканними, турбуватися змусять представники старшого покоління. Ближче до кінця року пристрасті перекипить, побутові питання будуть вирішені. Ті ж, хто надумає розлучатися, розлучаться спокійно, і навіть нова дивна любов може привести до цілком респектабельному шлюбу.

СКОРПІОН
(24.10-22.11)


Багато Скорпіонів в 2011 році перетворяться в наполегливих і працьовитих мурашок. Зірки стануть сприяти щодо похвальних устремліннях, загальним же плином справ стане керувати власна воля представників вашого знаку Зодіаку.

У професійному плані 2011 рік повинен вийти бурхливим і продуктивним. У власників власного бізнесу він почнеться з впровадження нових перспективних напрямків, рух буде, але повільне і важке. До пізньої весни, коли справи почнуть йти жвавіше, емоційні Скорпіони встигнуть добряче поперейматися. Вам слід звернути увагу на обстановку в трудовому колективі. Вірогідні плітки, інтриги, як наслідок - помилки або навмисні неточності у звітних документах, неприємності з контролюючими організаціями і відповідно адміністративні штрафи. Уникнути всього цього можна буде ціною постійної напруги уваги і волі. Вірогідні випадки непорозуміння з партнерами здалеку, швидше за все, спрацює принцип зіпсованого телефону, більш виразно сказати складно. У першому півріччі 2011 року в цьому напрямку ймовірні серйозні проблеми, які самі собою вирішаться влітку або восени. Літо взагалі гарний час для ділових Скорпіонів, в цей час прийдуть на допомогу сильні і доброзичливо налаштовані покровителі. Службовці з числа Скорпіонів отримають нову роботу з усіма труднощами перехідного періоду, але зуміють з цим впоратися і проявити себе з кращого боку, так що в плані трудової зайнятості поганим 2011 не можна назвати.

З грошима багато Скорпіонів теж страждатимуть. Протягом року будуть періоди, коли доведеться економити і рахувати кожну копійку. Але й хороші рясні періоди теж будуть, до того ж у самий критичний момент на допомогу прийдуть родинні зв'язки. Когось з представників вашого знаку Зодіаку підтримають безоплатно, а комусь пощастить отримати кредит під поруку когось із членів сім'ї. Так чи інакше, зовсім без грошей Скорпіони не залишаться жодного разу.

Романтичні зв'язки стануть турбувати Скорпіонів в першій половині 2011 року. У багатьох парах в цей період утворюється катарсис. Взаємні претензії увійдуть в конфлікт, і вплинути на його перебіг представники вашого знаку Зодіаку не зможуть, залишиться тільки чекати, чим усе це скінчиться, а завершення може виявитися абсолютно різним за характером змін. Найбільш дружні і люблячі пари встоять, а от ті, хто дасть слабину, розпадуться. Вільними Скорпіони будуть залишатися недовго, нове почуття народиться з побоювання залишитися на самоті, зміцніє, а до кінця року може перерости в офіційні відносини. Втім, такий результат зовсім необов'язковий. Хтось з представників вашого зодіакального знака до кінця року стане насолоджуватися перевагами холостяцького способу життя.

Що стосується самопочуття, то здоров'я Скорпіонів піддасться серйозній загрозі на початку 2011 року. Будь-які надмірності в цей час загрожують хворобами, травмами, втратою життєвих сил. Влітку стане легше, але тільки в тому випадку, якщо Скорпіони не стануть нехтувати елементарними правилами здорового способу життя.

СТРІЛЕЦЬ
(23.11-21.12)


У Стрільців у 2011 році виникне сильний потяг до подорожей. Активізуються таємні, приховані сторони життя, які можуть стати несподіванкою для вашого оточення.

У 2011 році Стрільці можуть розраховувати на «нобелівку», в тому сенсі, що їх новий проект буде виглядати грандіозним для того кола, в якому вони обертаються. Що цікаво, шанси впоратися із завданням, у представників вашого знаку Зодіаку, вельми великі, і в кінцевому підсумку результат буде залежати виключно від самих Стрільців.

У першій половині 2011 року новий захоплюючий напрямок у професійній діяльності Стрільців буде розвиватися виключно на натхненні. Багато представників вашого зодіакального знаку «зловлять хвилю» і стануть буквально насолоджуватися процесом, викладаючись по повній програмі. Слід мати на увазі, що особистий порив - це чудово, але успіх підприємства на цьому етапі стануть визначати все ж організаторські здібності. Від того, як Стрільці зуміють поставити завдання перед підлеглими і як зуміють запалити їх своїм ентузіазмом, буде залежати власне доля проекту. Тим же з представників вашого знаку Зодіаку, хто на момент включення цієї зіркової програми опиниться в чиєму-небудь підпорядкуванні, доведеться доводити свою професійну спроможність.

У другій половині 2011 року, і навіть раніше - у травні, напруга початку року принесе перші плоди. Службовці помітять, що в колективі користуються стійким повагою. Цілком ймовірно, що очікуване в 2011 році підвищення прийде саме в цей час. Капітани власного бізнесу, з числа Стрільців, стануть працювати спокійніше, ідеї будуть зрозумілі, колектив втягнеться в роботу, можна буде подумати і про матеріальну сторону проекту. Єдине, що стане турбувати в цей час, так це той факт, що впливові друзі та покровителі відстороняться від обіцяної Стрільцям допомоги, можливо тому, що у них самих виникнуть проблеми. Стрільцям доведеться розраховувати тільки на свої сили або шукати іншої підтримки, і добре, якщо це буде тільки підтримка грошима.

У фінансовому плані 2011 хоч і вийде складним, але цілком передбачуваним. Вся його перша половина припаде на інвестиції в справу. Ускладнення можливі в тому плані, що одночасно будуть потрібні витрати на сім'ю, а друзі та покровителі не зможуть взяти в цьому участь. Проте в другій половині року, вже на початку літа, запущений проект почне приносити віддачу, а у деяких представників вашого зодіакального знаку з'явиться нова, більш високооплачувана робота.

Що стосується романтики, то в 2011 році багато Стрільців зовсім втратять голову. У першому півріччі у своєму натхненному стані вони закохаються безповоротно і пустяться у всі тяжкі, швидше за все, це буде короткочасний роман. Вже в другій половині року, коли Стрільці загрузнуть у меркантильних питаннях і втратять чарівність поета, нова пасія повністю в них розчарується, та й самі представники вашого знаку Зодіаку трохи охолонуть. А ось в сім'ї утворюється напруга, і якщо не зуміти приховати своєї весняної закоханості, справа може дійти до розриву, і Стрільці позбудуться такої потрібної їм підтримки. До того ж саме в цей час треба буде вирішувати термінові питання, пов'язані з освітою дітей, а без допомоги партнера по шлюбу зробити щось дійсно корисне буде важко.

Якщо ж абстрагуватися від романтики і внутрішньосімейних відносин, то в соціальному плані 2011 вийде просто блискучим. Вірогідні нові корисні і просто приємні знайомства. Стрільців часто стануть запрошувати в громадські збори, де вони відразу стануть прикрасою світських салонів. Втім, вже влітку багато Стрільці з головою поринуть у роботу, і їм стане не до презентацій і гламурних вечірок.

У плані самопочуття 2011 почнеться на піку активності та сексуальної привабливості. Стрільці будуть подобатися всім без винятку, проте в перших числах літа сяйво почне гаснути. Якщо представники вашого знаку Зодіаку візьмуться берегти енергію, більше відпочивати і відмовляться від надмірностей, то це буде дуже правильно. У такому випадку здоров'я не постраждає, і професійні завдання також виявляться успішно вирішеними.


КОЗЕРОГ
(22.12-20.01)


Якщо можна так висловитися, то 2011 рік у багатьох Козерогів стане періодом простою. Час вищої активності переноситься на наступний 2012 рік, а в цьому представники вашого знаку Зодіаку будуть займатися переважно пристросуванням особистого життя і рішенням незначних локальних питань, нібито навіть і забувши про своє високе призначення.

У початку 2011 року Козероги будуть налаштовані дуже скептично в усьому, що стосується професійних інтересів. Деякі з вас вмудряться навіть виступити з критикою вищого керівництва, що не поліпшить положення, а хтось може втратити роботу. У підприємців виникнуть тертя з партнерами з-за надзвичайної різкості в судженнях і вчинках, що може погано відбитися на перебігу справ. Втім, все це нікого з Козерогів не злякає, просто вони будуть знаходитися в розумовому процесі, а мови виявляться всього лише роздумами вголос, категоричними, але не остаточними. Партнери і керівництво зрозуміють це вже в травні, коли Козероги стануть спокійніше й об'єктивніше. У цей час і справи представників вашого знаку Зодіаку підуть на лад, більше того, ті, хто залишився без роботи, отримають кілька нових пропозицій і зуміють вибрати гідне застосування своїм талантам. Для багатьох позитивним моментом 2011 року, в професійному плані, стане відновлення співпраці з іногородніми і зарубіжними колегами.

Що стосується грошей, то їх кількість буде стрімко зменшуватися, і в травні досягне критично низького рівня. Втім, саме в цей час падіння зупиниться і далі можливий тільки зростання. У середині осені Козероги повернуться на залишені на початку року позиції. Слід зазначити, що витрати на зміцнення житла та інші сімейні витрати значно скоротять раніше накопичені ресурси. У самій родині Козероги стануть триматися точно так само як і на службі, зображуючи поперемінно то диктатора, то злісного монстра, що негайно порушить стабільність в будинку. Там, де відносини і так залишали бажати кращого, повіє розбратом. Якщо Козероги вчасно схаменуться, то зуміють запобігти непоправне. У травні вони втомляться від війни і викинуть білий прапор. Не можна сказати, що прощення буде отримано з легкістю, але, врешті-решт, близькі все зрозуміють і пробачать. Більш того, в 2011 році в сім'ях деяких Козерогів відбудеться поповнення. Особливо це актуально для тих представників вашого знаку Зодіаку, хто давно очікує появи онуків. Самотні Козероги ближче до кінця року знайдуть любов, причому це буде людина, відносини з яким почалися давно, але в силу обставин були перервані. Для вас, як ніколи, вірогідні доленосні зустрічі і весілля.

Фізично Козероги будуть відчувати в 2011 році явний дискомфорт. Втома і незадоволеність життям приведуть до сталого стресу. Слід зауважити, що до хвороб справа, швидше за все, не дійде, більше того, отямившись, до кінця весни Козероги зуміють повернути душевну рівновагу, енергетичний потенціал помітно підвищиться, і вже влітку почнуть зачаровувати всіх і кожного своєю неповторною харизмою.

ВОДОЛІЙ
(21.01-20.02)


У 2011 році Водолії опиняться на піку особистісних змін. Багато чого піде незворотньо, але придбають представники вашого знаку Зодіаку незрівнянно більше, безсумнівним залишається лише одне: життя зміниться, зміниться повністю і безповоротно.

У першому півріччі 2011 року професійні інтереси багатьох Водоліїв будуть зосереджені далеко від дому. Це буде час відряджень, обміну делегаціями, частих зустрічей. Керівники великих і малих фірм зможуть укласти вигідні угоди, а службовці рангом нижче зможуть отримати кращу роботу в представництвах своїх фірм. Хтось може перейти на роботу в іноземну компанію, що, загалом-то, невдало для цього періоду, оскільки буде утруднено взаєморозуміння. Позиція партнерів може розходитися з власними уявленнями Водоліїв, досягнення ж консенсусу буде сильно утруднено дрібними суто організаційними порушеннями того роду, впливати на які представники вашого зодіакального знаку не зможуть, оскільки опиняться поза їх компетенції. Втім, це не привід для відчаю, всі згадані перешкоди зійдуть нанівець »вже до кінця весни. Друге півріччя 2011 року знизити кількість вимушених дій провокують представників вашого знаку Зодіаку на посилення активності всупереч здоровому глузду, Водолії стануть працювати більш обачно і спокійно. Це період, коли буде проведено зміцнення позицій, грамотно і холоднокровно, аж до придбання будівель і виробничих об'єктів на територіях представляє експансивний інтерес для представників вашого знаку Зодіаку.

Матеріальне становище Водоліїв у 2011 році багато в чому буде визначатися відносинами з партнерами. Саме соратники зможуть у потрібний момент позичити представників вашого зодіакального знаку грошима або ж виступити поручителями перед інвестиційними компаніями. Крім того, невеликий прибуток можлива від угод купівлі-продажу, що мають відношення до об'єктів нерухомості. Ті ж з Водоліїв, хто не звик оперувати великими сумами, зможе знайти фінансову підтримку у рідних та близьких.

Що стосується особистого життя, то визначальним моментом в цьому плані для багатьох Водоліїв стане переїзд - в межах свого населеного пункту, в інше місто або навіть в іншу країну. У сім'ях у зв'язку з цими клопотами створиться напружена обстановка, ускладнена до того ж хворобою когось із рідних. Тим не менш, у другому півріччі стане ясно, що Водолії діяли правильно, партнери потихеньку заспокояться і займуться облаштуванням на новому місці.

Романтика в 2011 році перемістився у Водоліїв в область соціальних контактів. У першій половині року представники вашого знаку Зодіаку стануть часто бувати на вечірках, презентаціях, благодійних балах. Саме тут вони знайдуть авантюрний дух та атмосферу спокуси. Самотні Водолії можуть зустріти людину, що виявиться для них підходящої парою. Невільні Водолії обмежаться, швидше за все, легким фліртом, але стануть потім довго згадувати про приємне проведення часу, перебуваючи де-небудь у значному віддаленні від об'єкта скороминущої пристрасті. У другій половині 2011 року Водолії будуть спокійніше і стриманіше. Зайняті новою роботою і пристроєм на новому місці, вони зможуть по достоїнству оцінити розслаблюючу обстановку домашнього вогнища, створювану постійним партнером.

Головна небезпека для здоров'я може підстерігати в дорозі, також не виключена небезпека травм і отруєнь. У цілому ж, самопочуття у 2011 році обіцяє бути хорошим, що буде помітно при одному погляді на Водоліїв, чарівність представників вашого Знака Зодіаку буде буквально заворожувати оточуючих людей.

РИБИ
(21.02-20.03)


Для Риб 2011 рік може виявитися доленосним. Представники вашого знаку Зодіаку зможуть реалізувати свій глобальний проект і навіть кілька видатних починань, в результаті чого життя зміниться як у професійному плані, так і в плані особистих відносин.

Ділові інтереси багатьох Риб отримають повне задоволення вже в першій половині 2011 року, щоправда, заради цього доведеться пройти через боротьбу самолюбства і пріоритетів. Як не дивно, протиборчої стороною Риб виявляться їх же партнери, швидше за все, суть розбіжностей стане полягати у фінансовій стороні питання. Розгляд триватиме довго, і домовитися вдасться тільки до осені. Що стосується представників вашого зодіакального знаку, що знаходяться в чиємусь підпорядкуванні, то вони можуть розраховувати на кар'єрне зростання і збільшення матеріальних доходів. Втім, і власникам власного бізнесу в першій половині року випаде кілька вірних способів поліпшити своє фінансове благополуччя. У другій половині 2011 року посилиться соціальна складова. Тепер професійні успіхи Риб будуть залежати від знайомств. Ті з представників вашого знаку Зодіаку, хто ще не обзавівся сильним покровителем, зможе зробити це влітку або ранньої осені. Комусь з Риб нададуть дієву допомогу родичі.

Гроші в 2011 році стануть приходити регулярно і звідусіль. До кінця року Риби зможуть переконатися в тому, що їхня фінансова незалежність відбулася, і це при всьому при тому, що вдалося віддати старі борги і вирішити деякі питання особистого характеру.

Що стосується любовних справ, то тут ситуація невтішна. У деяких Риб ймовірний розрив з їхніми партнерами через гроші або через розбіжність поглядів на життя. Колишні закохані тихо розійдуться в різні боки, а подружжю очікують тривалі спроби примиритися і досягти нових точок дотику. Однією з таких точок стане спільне устрій нового будинку на новому місці. До речі, в цей час Риби будуть охоче контактувати, отримають велике коло нових знайомих, а холостякам майже напевно пощастить з новою зустріччю.

На початку 2011 року почувати себе Риби будуть неважливо, причиною чого послужить значне ослаблення імунітету. Але з першими променями літнього сонця ситуація почне змінюватися, численні представники вашого знаку Зодіаку відчують приплив сил, що буде помітно навіть по тому, як вони зміняться зовні, стануть чарівними і привабливими для протилежної статі.

За інформацією vip-goroskop.ru та інших джерел.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.