Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як боротися з енергетичними вампірами на роботі?

Власна безпека 58710 переглядів

Опубліковано - 21.02.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Як боротися з енергетичними вампірами на роботі?
Кожен восьмий українець стикається на роботі з енергетичними вампірами, які заважають йому займатися справою, смокчуть енергію і заряджають негативом.

Чому вони так швидко просуваються по службі і як себе захистити від їх впливу?

Вони псують вашу карму!

Часто навіть у найбільш доброзичливому колективі з’являються «кровопивці», здатні будь-яку спокійну людину вивести з рівноваги. Цікаво, що енергетичними вампірами частіше стають не злісні начальники, а наші власні колеги.

Згідно з опитуванням, позитивну атмосферу в офісі в 61% випадків руйнують самі співробітники і тільки в 45% - боси. Як упізнати енергетичного вампіра? Придивіться до своїх колег.

Ті з них, хто підживлюється чужою енергією, вихлюпує на оточуючих негативні емоції, отримує задоволення від скандалів і чвар всередині колективу, знущається над колегами і доводить їх до сліз - 100% психологічні «кровопивці», з якими неодмінно потрібно боротися.

Українці, які взяли участь в опитуванні, поділилися власним досвідом. Більшість опитаних знаходять єдиний спосіб боротьби з енергетичними вампірами - просто їх уникати (36%).

Якщо убезпечити себе від зустрічей з ними не виходить, деякі співробітники пропонують під час спілкування з психологічними терористами на роботі думати про хороше (18%).

Інші воліють відповідні дії - починають вести себе з ними так само жорстко, як і вони (21%). А 3% опитаних навіть надягають в офіс спеціальні обереги, щоб не зіпсувати карму!

«Кровопивці» швидше піднімаються кар’єрними сходами

На думку 40% жителів нашої країни, вампірська сутність властива кар’єристам і допомагає їм будувати успішну кар’єру. Як стверджують українці, кар’єрний ріст «кровопивців» відбувається за рахунок придушення енергетичного потенціалу інших співробітників, тому у них не залишається конкурентів.

Деякі опитані припустили, що вампіри досягають успіху, тому що вміють «падлючити» і «йдуть по головах». Енергетичні вампіри більш стресостійкі. Там, де звичайні люди починають здаватися, вони швидко досягають наміченої мети.

Зіткнувшись з енергетичним вампіром, який заважає вам виконувати роботу, відволікає і ображає, не терпіть! Об’єднайтеся з колегами і зверніться до керівника з проханням приструнити офісного терориста.

Як правило, з емоційними конфліктними людьми вкрай складно знайти спільну мову не тільки їх колегам, а й начальству. А тому, швидше за все, питання буде вирішено на вашу користь.

* * *

Коментар психолога

Вадим Дмитрієнко,
психолог лікарні "Охматдит",
АМН.

«Енергетичні вампіри» діють на підсвідомому рівні – психолог

Люди, які підживлюються чужою енергією, так звані «енергетичні вампіри» діють на підсвідомому рівні.

«Вислів «енергетичні вампіри» більш відноситься до нетрадиційної медицини. З точки зору психології, такі люди - холерики, маніпулятори, які залежні від інших людей. Вони потребують енергії від іншої людини, залежні від думок інших. Ці люди мають підживлюватися думками оточуючих людей. І роблять вони це, скорше за все, не спеціально, компенсуючи таким чином певні комплекси. У їхніх діях більше підсвідомого», - запевнив В. Дмитрієнко.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Власна безпека»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.