Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Я вас любив... Я був дебіл?

Психологія та стосунки 18018 переглядів

Опубліковано - 24.07.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Я вас любив... Я був дебіл?
Щоразу, згадуючи ті або інші колишні відносини, сумніваєшся у своїй адекватності. Напевно, - це неприємне відчуття знайоме багатьом?

Здається, ще кілька місяців тому все було чудово. Світ бачився у винятково яскравих кольорах. І людина поруч з тобою поставала тільки в найкращому / правильному / гарному світлі. І недоліків у неї не було (або майже не було)... Але вони були такими дрібними, незначними і навіть десь приємними.

Але тут відбувається якась подія або низка подій, після яких ви - розлучаєтеся. І думка про цю саму «найпречудовішу» людину різко змінюється в протилежну сторону. Колись люблячі одне одного молоді люди стають ворогами, і кожному, хто готовий їх слухати, вони готові розповідати про те, який же колишній / колишня - жахлива людина.

Так чому люди так чинять?

Образа. Так-так. Величезна образа. Через несправедливість, що людина, якій ви так безмежно довіряли, зробила той чи інший крок, який послужив причиною для розставання. І щоб якось самореабілітуватися у власних очах, ви і принижуєте гідність тієї людини, з якою колись були такі щасливі.

Або відчуття зачепленого самолюбства. Можливо, ви й не кохали свого партнера, і не потрібен він вам був, але якось звиклися з думкою, що він весь час поруч, (звичка - річ потужна!). А тут він взяв і порвав з вами всілякі відносини, ніби і не образив, але все одно якось неприємно. Ворогами в цьому випадку ви не будете, але друзями теж точно не залишитеся. А при можливості ви теж можете згадати про те, який же все-таки ваш колишній партнер - негідник.

І йде така нескінченна низка взаємних звинувачень. Начебто, і зустрічаєшся ти з різними людьми, а поводяться вони якось однаково «по-свинськи». І чим більше зростає кількість перерваних відносин, тим більше накопичується невдоволення життям, людьми, що тебе оточують, та обставинами...

То може, справа зовсім і НЕ в них? (Ну не можуть же всі бути поганими!) Може, варто переглянути свою манеру поведінки, вчинки, які ви здійснювали, і те, як ви ставилися до близьких людей, що вас оточували?

Звичайно, у розриві відносин завжди винні двоє, але, постійно роблячи однакові вчинки, роблячи абсолютно одне і те ж, безглуздо чекати якогось протилежного результату!

Проаналізуй свої дії, спробуй змінитися, знайди нові захоплення. Досить себе жаліти!

Тільки тоді, коли ти сам будеш намагатися стати краще, ти помітиш, що і світ навколо тебе не так уже й поганий. І люди навколо стануть іншими, не такими, «як були раніше».

Може так вийти, що ти зрозумієш причини вчинків твоїх «колишніх» партнерів і постараєшся зробити так, щоб надалі з тобою не відбувалося таких неприємних речей.

Все в твоїх руках. Звичайно, ти можеш все життя лише нарікати на злодійку-долю, яка «посилає» тобі якихось не тих людей. А можеш почати діяти (працювати над собою, удосконалюватися) і самостійно будувати своє щастя.

Ніхто не говорить, що це легко та приємно. І вдасться напевно не з першого разу. Але, як відомо, ніщо хороше не дається з легкістю!

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.