Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ заборонила в’їзд на територію України Юлії Самойловой

Захист держави 7932 перегляди

Опубліковано - 22.03.2017 20:00 | Всі новини | Версія для друку

СБУ заборонила в’їзд на територію України Юлії Самойловой
СБУ заборонила в’їзд на територію України Юлії Самойловой
Служба безпеки України заборонила в’їзд на територію України громадянці Російської Федерації Юлії Самойловой терміном на три роки.

Про це повідомив прес-центр СБУ.

Рішення прийняте на підставі отриманих даних про порушення нею законодавства України.

У МЗС Росії назвали «цинічною» заборону на в’їзд в Україну представниці Росії на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017» Юлії Самойловой. Про це заявив російській агенції «ТАСС» статс-секретар, заступник голови МЗС Росії Грігорій Карасін, передало Радіо Свобода.

«Це черговий обурливий, цинічний і нелюдяний акт київської влади», – сказав Карасін.

У Європейському союзі мовлення висловили «глибоке розчарування» рішенням України, що приймає цього року конкурс «Євробачення», заборонити в’їзд конкурсантці від Росії, яка раніше порушила закон, нелегально відвідавши окупований Крим.

Як мовиться в заяві EBU, яку надала Радіо Свобода ця базована у Швейцарії організація, що є співорганізатором щорічних конкурсів популярних пісень «Євробачення», там вважають, що ця заборона «суперечить і духові конкурсу, і поняттю всеохопності, що лежить у серцевині його цінностей».

EBU заявляє, що мусить поважати закони країни, яка приймає конкурс, але «продовжить діалог із владою України з метою забезпечити можливість для всіх учасників виступити в Києві».

12 березня Росія визначила свого представника на «Євробаченні» – співачку Юлію Самойлову, яка з дитинства пересувається на інвалідному візку через рідкісну хворобу.

Співачка виступила в окупованому Криму 27 червня 2015 року, таким чином порушивши постанову Кабінету міністрів України № 367 від 4 червня 2015 року, за якою іноземці повинні мати спеціальний дозвіл для відвідин Криму і в’їжджати на територію півострова через встановлені пункти пропуску.

Раніше Україна вже вживала обмежувальних заходів до російських артистів, які виступали у Криму після окупації півострова.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.