Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Харків розчарувався у регіоналах

Регіональні новини Регіон: Харківська область 9683 перегляди

Опубліковано - 11.09.2006 23:36 | Всі новини | Версія для друку

Харків розчарувався у регіоналах
Харків розчарувався у регіоналах
Харківські профспілки попередили мера про масові акції протесту проти підвищення комунальних тарифів.

Об'єднання профспілок Харківської області виступить організатором масових акцій протесту й буде ініціювати проведення місцевого референдуму з дострокового припинення повноважень Харківського міського голови Михайла Добкіна у випадку, якщо він не вживе заходів для зниження комунальних тарифів для населення.

Як повідомили в прес-службі ОПХО, лист із заявою об'єднання направлено мерові Харкова М. Добкіну напередодні підвищення цін на житлово-комунальні послуги, суспільний транспорт, зв'язок і інші види послуг.

"Намір Харківської міської ради збільшити тарифи на послуги з утримання житла майже втроє викликали шок, подив; вони вражають зухвалістю, цинізмом і байдужістю до становища населення, яке повірило Вам під час виборів", - говориться в листі до мера.

Повіривши в наміри відстояти права й інтереси громадян, відзначається в листі, люди змушені констатувати, що нова влада не створила умов для економічного зростання в регіоні, а отже й можливостей для підвищення рівня заробітків населення, не проаналізувала, чи зможуть громадяни витримати різке підвищення тарифів.

Профспілки обвинувачують М. Добкина в тому, що він використовує "традиційний адміністративний, побудований на силі влади, шлях підвищення тарифів", "не вжив заходів соціального захисту харків'ян". Діюча система субсидій, на яку посилається мер, відзначається в листі, "залишається заформалізованою, недосконалою, а пропозиції по її зміні не приймаються".

Профспілки критикують органи місцевого самоврядування за те, що вони не вживають заходів для наведення порядку, поліпшення якості послуг, реформування житлово-комунальної сфери, тим самим перекладаючи, на плечі населення, її утримання і залишаючи людей сам на сам з накопиченим вантажем проблем.

У випадку невиконання всього переліку вимог, затверджених на засіданні виконкому ОПХО, відзначається в листі до мера М. Добкіна, профспілки залишають за собою право на проведення масових акцій протесту й будуть домагатися відставки мера.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.