Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Microsoft представила операційну систему Windows 8

Технології 5970 переглядів

Опубліковано - 3.06.2011 14:27 | Всі новини | Версія для друку

Microsoft представила операційну систему Windows 8
Microsoft представила операційну систему Windows 8
Компанія Microsoft представила операційну систему Windows 8. Про це повідомляється на сайті Microsoft.

Нова версія операційної системи буде працювати як на комп'ютерній архітектурі x86, так і на мобільних чіпах ARM. Провідний розробник Windows Стівен Сінофскі розповів, що "планшетні" додатки можна буде запустити і на комп'ютерах, де управління здійснюється за допомогою "мишки" і клавіатури.

Сінофскі також додав, що Windows 8 - це кодова назва операційної системи. Під яким ім'ям ОС буде випущена на ринок, поки не розкривається.

Інтерфейс ОС зазнає значних змін в порівнянні з інтерфейсом Windows 7. Замість меню "Пуск" буде використовуватися екран з віджетами додатків ("плитками"), як в мобільній ОС Windows Phone 7.

Для нової ОС передбачені програми двох типів: традиційні Windows-програми та додатки, створені з використанням HTML5 і JavaScript. Інструментарій розробника для останніх Microsoft випустить пізніше. Windows 8 буде поставлятися з браузером Internet Explorer 10.

Дата виходу нової ОС не називається, але Microsoft уточнила, що планує випускати нові версії Windows "кожні два-три роки". Враховуючи, що Windows 7 вийшла в 2009 році, реліз Windows 8 очікують у 2012.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.