Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ще один найманець окупантів опинився за ґратами

Кримінал 7625 переглядів

Опубліковано - 4.01.2019 19:51 | Всі новини | Версія для друку

Ще один найманець окупантів опинився за ґратами
Ще один найманець окупантів опинився за ґратами
Співробітники Головного управління військової контррозвідки ДКР СБУ спільно з військовослужбовцями Збройних Сил України затримали на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил бойовика терористичної організації «ДНР».

Про це повідомив прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що уродженець Горлівки у вересні 2014 року приєднався до незаконних збройних формувань терористів. Там він був кулеметником так званої «народної міліції» та брав участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції.

У лютому 2015 року очільники угруповання призначили зловмисника оператором протитанкової керованої ракети ПТКР. Навчання з вогневої підготовки учасників незаконних збройних формувань здійснювали кадрові військові РФ.

У 2018 році зловмисника повернули на «посаду» кулеметника одного з підрозділів терористів.

У межах зареєстрованого слідчими СБУ кримінального провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.